Search Menu
Bostaden är såld

Borlänge - Forssa / Svartnäsgatan 5

Herrgårdsliknande i Forssa!

År 1915 stod denna enastående villa klar för inflyttning. Villan ritades av arkitekt Osvald Almqvist och uppfördes som chefsbostad till Domnarvets jernverk. Villan har genom sina 100 år varit mycket väl omhändertagen och man har med lyckat resultat behållt de tidstypiska detaljerna. De vackra fönstren och de otroligt fina snickeridetaljerna ger huset både charm och karaktär. Det herrgårdsliknande bostadshuset är mycket vackert omgivet av grönska och närmast parkliknande grönytor. Allén som leder fram till husets infart förändras med årstiderna och är storslagen året om. Med sina 300m² boyta innehåller villan ljusa och rymliga sällskapsutrymmen som gjorda för större sällskap - en given samlingsplats för familj och vänner. Köket har renoverats med omsorg och kvalitét och har fått behålla stilen från tidigt 1900-tal men med alla moderna funktioner. Från husets övre plan har man utsikt över älven från flera av de 5 sovrummen. Detta är ett hus som har en påtaglig själ och det förtjänar att upplevas på plats - så varmt välkommen till visning av ett riktigt drömhus!

Borlänge / Forssa
Svartnäsgatan 5
Final price: 4 727 500 kr
Enclosed: 300/80 kvm
Running costs: 57 460 kr/år
Plotarea: 3683 kvm
Rooms: 9 rum, varav 5 sovrum.
Building type: 2 plan med vind + 1/2 källare
Sold: 2016-06-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borlänge / Svartnäsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.