Svartnäsgatan 5

Svartnäsgatan 5

Slutpris

4 727 500 kr


Forssa— Borlänge

Svartnäsgatan 5


Slutpris
4 727 500 kr

Forssa— Borlänge

Herrgårdsliknande i Forssa!

År 1915 stod denna enastående villa klar för inflyttning. Villan ritades av arkitekt Osvald Almqvist och uppfördes som chefsbostad till Domnarvets jernverk.

Villan har genom sina 100 år varit mycket väl omhändertagen och man har med lyckat resultat behållt de tidstypiska detaljerna. De vackra fönstren och de otroligt fina snickeridetaljerna ger huset både charm och karaktär.

Det herrgårdsliknande bostadshuset är mycket vackert omgivet av grönska och närmast parkliknande grönytor. Allén som leder fram till husets infart förändras med årstiderna och är storslagen året om.

Med sina 300m² boyta innehåller villan ljusa och rymliga sällskapsutrymmen som gjorda för större sällskap - en given samlingsplats för familj och vänner.

Köket har renoverats med omsorg och kvalitét och har fått behålla stilen från tidigt 1900-tal men med alla moderna funktioner.

Från husets övre plan har man utsikt över älven från flera av de 5 sovrummen.

Detta är ett hus som har en påtaglig själ och det förtjänar att upplevas på plats - så varmt välkommen till visning av ett riktigt drömhus!


Boarea/biarea
300/80 kvm
Driftkostnad
57 460 kr/år
Tomtarea
3 683 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan med vind + 1/2 källare
Såld
2016-06-13

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Svartnäsgatan såldes av oss 2016-06-13. Se alla våra försäljningar i Borlänge samt även på Svartnäsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.