Search Menu
Bostaden är såld

Åshammar / Svärdsjövägen 479

Lantligt med charm från 1800-talet!

Välkommen till lantligt idylliska Stocksbo och ett hem med anor från 1800-talet! Huset har renoverats med varsam hand och mycket av sekelskiftets charm har bevarats eller tillförts och resultatet är helt fantastiskt! Trägolv i original samsas med både glasverandor och fungerande kakelugn men också med mer moderna sidor så som nyinredd bastu från 2015 i källaren och ett otroligt stort kök från 2009. Här låter man en genuin känsla tala, något som både timmerväggen på övre plan och vedspisen i köket vittnar om och man har på ett vackert sätt kombinerat det med nutida lösningar som både tvättstuga och nya fönster. Här bor du med skogen och naturen som närmsta granne, och tillvaron kan förväntas bli både lugn och fridfull. I det gamla uthuset finns tidigare hästboxar som idag fungerar som hundgård, det finns alltså plats för den som skulle önska lite djur på gården. Närhet till Kungsbergets skidanläggning med sina 17 nedfarter. Välkommen på visning!

Åshammar
Svärdsjövägen 479
Final price: 900 000 kr
Enclosed: 150/30 kvm
Running costs: 14 850 kr/år
Plotarea: 2907 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åshammar / Svärdsjövägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.