Search Menu
Bostaden är såld

Forsa / Sunnanbäck 304

Enplansvilla med toppenläge

Varmt välkomna till Springbäcken i Sunnanbäck - en makalöst fridfull plats i Forsa ca 1,6 mil från Hudiksvall. Här har vi nu förmånen att få presentera en enplansvilla omfattande fyra rum och kök med mycket fin trädgårdstomt och endast 50 m från Storsjön. Här finns inte bara en fin badplats utan också möjlighet till båtplats vid brygga. Bostaden har kök med elspis och vedspis kyl/frys samt diskmaskin, vardagsrum med öppen spis, två sovrum, duschrum med bastu och delvis inglasad altan. Utöver bostadsbyggnaden finns här också garage för en bil, gäststuga, separat tvättstuga och vedbod.

Forsa
Sunnanbäck 304
Final price: 1 125 000 kr
Enclosed: 84/21 kvm
Running costs: 21 453 kr/år
Plotarea: 1741 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Forsa / Sunnanbäck
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.