Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Furuvik / Södra kungsvägen 242

Familjevilla i Furuvik!

Välkommen till Furuvik och ett boende som är idealiskt för barnfamiljen. En familjevilla, i ordets rätta bemärkelse, med promenadavstånd till skola, dagis, badplatser och fina fiskemöjligheter. Det tar endast fem minuter med bil till närmsta matbutik och kommunikationerna är utmärkta med pendlingsmöjlighet till både Gävle, Uppsala och Stockholm. Husets stora, luftiga ytor är mycket väldisponerade och såväl vardagsrum som kök inbjuder till härligt umgänge för vänner och familj. Nyrenoverad tvättstuga samt gäst-WC från 2016 och kök och badrum från 2011 möter en mer genuin känsla från exempelvis braskaminen i vardagsrummet och gör detta till ett hem att trivas i! Den stora trädgården badar i sol som man kan njuta av både från fantastisk balkong på övre plan och stor altan i markplan. Här hittar man också både äppelträd, plommonträd, björnbärsbuskar och jordgubbsland, lagom enkelt att ta hand om. Området är lugnt och barnvänligt och man får reducerat pris till Furuviksparken som bjuder på lek, bad och avkoppling. På tomten finns förrådsbod och det har tidigare funnits bygglov för garage. Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt på visning. Välkommen på visning!

Gävle / Furuvik
Södra kungsvägen 242
Final price: 1 260 000 kr
Enclosed: 136/63 kvm
Running costs: 36 300 kr/år
Plotarea: 1102 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Södra Kungsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.