Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt/ Väster / Brändströmsgatan 13B

Bra 3-rummare med högt belägen balkong i soligt läge

Välkommen till en inbjudande och uppdaterad 3-rumslägenhet om 61 kvm med stor inglasad balkong belägen mitt emellan Bolugnerskogen och centrum. Nylagada parkettgolv genomgående i hela lägenheten samt nymålade väggar ger ett samlat intryck. Uppdaterat kök med hällspis och diskmaskin samt helt ny kyl & frys, Helkaklat och stamrenoverat badrum med handukstork och tvättmaskin. 2 sovrum samt ett generöst vardagsrum med anslutning till stor inglasad balkong i soligt och öppet läge - en lägenhet på 68 väldisponerade kvadratmeter att trivas i. Lägenheten har genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och är högt och ljust belägen med bra närhet till Högskolan, sjukhuset och centrum - nära till allt ! Välkommen på visning !

Gävle / Centralt/ Väster
Brändströmsgatan 13B
Final price: 1 290 000 kr
Enclosed: 61 kvm
Community fee: 3 598 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle