Älggräsvägen 18

Älggräsvägen 18

Slutpris

945 000 kr


Engesberg— Gävle

Älggräsvägen 18


Slutpris
945 000 kr

Engesberg— Gävle

5 minuters promenad till badet i omtyckta Engesberg!

Varmt välkommen till detta fritidsboende i natursköna och omtyckta Engesberg!

Med närhet till havet och endast 5 minuters promenad från badstranden hittar du denna enkla pärla med charmiga detaljer och en genuin känsla direkt när du kliver in i hallen. Badet vid Engesbergs camping är mycket uppskattat och bjuder på ljuva bad under sommarmånaderna.

Plankgolv i hela stugan, vackra spegeldörrar från sekelskiftet och värme från både vedspis och öppen spis ger en tilltalande trivsel och känslan av att byggnaden är av den äldre sorten. I sovrummet har man låtit bevara handblåsta 1-glasfönster och runt om i fritidshuset finns väggmålningar behållna från tidigare ägare som var konstnär.

Ta med kaffekoppen ut på den soliga uteplatsen och njut av en naturtomt med vackra blommor och goda bär. Här låter du de omringande tallarnas sus tillsammans med fåglarnas sång vagga dig till ro och utedasset ger en känsla av enkelhet och närhet till moder natur.

Välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
5 631 kr/år
Tomtarea
2 479 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2016-07-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.