Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Engesberg / Älggräsvägen 18

5 minuters promenad till badet i omtyckta Engesberg!

Varmt välkommen till detta fritidsboende i natursköna och omtyckta Engesberg! Med närhet till havet och endast 5 minuters promenad från badstranden hittar du denna enkla pärla med charmiga detaljer och en genuin känsla direkt när du kliver in i hallen. Badet vid Engesbergs camping är mycket uppskattat och bjuder på ljuva bad under sommarmånaderna. Plankgolv i hela stugan, vackra spegeldörrar från sekelskiftet och värme från både vedspis och öppen spis ger en tilltalande trivsel och känslan av att byggnaden är av den äldre sorten. I sovrummet har man låtit bevara handblåsta 1-glasfönster och runt om i fritidshuset finns väggmålningar behållna från tidigare ägare som var konstnär. Ta med kaffekoppen ut på den soliga uteplatsen och njut av en naturtomt med vackra blommor och goda bär. Här låter du de omringande tallarnas sus tillsammans med fåglarnas sång vagga dig till ro och utedasset ger en känsla av enkelhet och närhet till moder natur. Välkommen på visning!

Gävle / Engesberg
Älggräsvägen 18
Final price: 945 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 5 631 kr/år
Plotarea: 2479 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Älggräsvägen