Search Menu
Bostaden är såld

Gävle / Djuphamnsvägen 12

Underbart sommarställe med glimt av havet vid Bönan

Underbart sommarställe med anor från tidigt 1900-tal och en rejäl glimt av havet vid Bönan - perfekt möjlighet till ett rofyllt sommarställe eller kanske ett tillfälle att bygga nytt i sjönära läge ! Tomt om hela 1800 kvm skapar möjligheter att utveckla fastigheten. Gott om badplatser i närheten - tex Bönasand & Engesberg. Båtplats erbjuds på flera platser inom en radie av några hundra meter tex Lillviken, Djuphamnsviken, Engesvik samt på Holmudden, Kommunalt vatten & avlopp är nyligen framdraget till anslutningspunkt invid tomtgräns - kommunal anlutningskostnad tillkommer för köparen Endast ett par hundra meter till busshållplats med goda förbindelser in till Gävle.

Gävle
Djuphamnsvägen 12
Final price: 1 300 000 kr
Enclosed: 51 kvm
Plotarea: 1800 kvm
Rooms: 0 rum
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Djuphamnsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.