Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Söder/ Vallbacken / Eddagatan 5

Charmfull tvåa i mysig miljö!

Välkommen att uppleva denna charmiga tvåa i mysig miljö där material och färgsättning är noggrant utvalt och resultatet är ett enastående vackert hem med ett underbart ljus! Här erbjuds en tilltalande helhetskänsla där ingenting saknas! Tillgång till föreningens gemensamma trädgård som inbjuder till avkoppling och umgänge. Välbevarade originaldetaljer, genomgående vackert massivt vitaliserat furugolv och höga golvsocklar möter moderna bekvämligheter och materialval vilket ger karaktär och höjer trivselfaktorn. Högt i tak och fönster i tre väderstreck gör att ljuset flödar fritt mellan rummen och ger en härlig känsla av rymd. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp för den som önskar. Snyggt kök i ljusa färger med mycket förvaring och anslutning till föreningens gemensamma trädgård. Sovrum med charmfull skjutdörr och klädkammare. Helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme. Lägenheten är genomgående renoverad under 2015 med nya ytskikt, kök och badrum. Här bor du med lugnt gårdsläge och promenadavstånd till både högskolan och centrum! Granne med bland annat Fjärran Höjderbadet och Korpen. Välkomna!

Gävle / Söder/ Vallbacken
Eddagatan 5
Final price: 1 270 000 kr
Enclosed: 42 kvm
Community fee: 2 135 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Eddagatan