Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt/Villastaden / Fredriksdalsvägen 4E

Nyproducerad marklägenhet i Villastaden

Studentlägenhet eller första egna lägenheten ? Nu finns tillfälle att förvärva en nyproducerad och smart planerad 2:a i markplan med egen entré belägen i lugna villakvarter med absolut närhet till Högskolan och Boulognerskogen! Låg månadsavgift och möjlighet till mycket snabb inflytt! Här erbjuds ett förstklassigt och smart boende i öppen & modern planlösning där vardagsrummet möter kök och entré med en välkomnande känsla av rymd och exklusiv helhetskänsla. Genomgående valnötsgolv, spotlights i taket, integrerat högtalarsystem, snyggt kök med bänkskiva i marmor, integrerade vitvaror, induktionshäll och fullstor diskmaskin. Stilrent helkaklat badrum med lyxig takdusch och egen tvättmaskin. Genomgående hög maskinstandard. Gröna omgivningar och plats för utemöbler invid den egna entrén!

Gävle / Centralt/Villastaden
Fredriksdalsvägen 4E
Final price: 1 125 000 kr
Enclosed: 39 kvm
Community fee: 2 307 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: Markplan av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Fredriksdalsvägen