Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt / Hattmakargatan 13 C

Generös tvåa!

Välkommen till denna generösa och smakfullt renoverade tvåa om 62 kvm med balkong! Här erbjuds stora och luftiga ytor med plats för många att umgås. Lägenheten präglas av en modern och enhetlig känsla med genomgående parkettgolv och varsamt utvalda materialval som ger en direkt känsla av kvalitet och hög standard. Kök i industriell stil som uppdaterats under 2015 och modernt helkaklat badrum från 2014 i neutrala färger utrustat med tvättmaskin. Sovrum med praktisk förvaring i inbyggda garderober och ljust vardagsrum med anslutning till balkong som blir en skön förlängning av vardagsrummet sommartid. Bara att flytta in! Här bor du bekvämt högt upp i huset med hiss och balkong som vetter mot föreningens lugna och trivsamma innergård som inbjuder till avkoppling och umgänge. Populärt och centralt läge med närhet till Centralstationen, Högskolan samt den vackra Boulognerskogen med badplats. Stadens puls och nöjen enbart en kort promenad från bostaden. Välkommen att anmäla intresse!

Gävle / Centralt
Hattmakargatan 13 C
Final price: 1 480 000 kr
Enclosed: 62 kvm
Community fee: 3 719 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Hattmakargatan