Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Söder / Kålhagsgatan 4B

Modern och välrenoverad trea!

Med perfekt läge på Söder finner ni denna moderna och välrenoverade hörnlägenhet med stor inglasad balkong! Här möts du av en enhetlig känsla med genomgående parkettgolv i hela lägenheten och moderna, smakfulla materialval där allt renoverats under 2014. Lägenhetens ursprungliga planlösning är omdisponerad från 4 rok till 3 rok och erbjuder ett rymligt kök med plats för många att umgås i ljus och öppen miljö. Vardagsrum med anslutning till stor inglasad balkong i soligt läge som förlänger sommaren. Två sovrum varav ett med fransk balkong. Bra förvaring i rymlig klädkammare och helkaklat, stambytt badrum från 2014 i ljusa färger med tvättmaskin! Här är det bara att flytta in! Populärt läge på lugn gata i attraktiv förening med närhet till kommunikationer, service och Söders växande utbud av restauranger och nöjesstråk! Välkommen!

Gävle / Söder
Kålhagsgatan 4B
Final price: 2 000 000 kr
Enclosed: 79,7 kvm
Community fee: 3 349 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 9 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Kålhagsgatan