Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Centralt / Kaplansgatan 24

Härlig sekelskiftestvåa med kakelugn !

Välkomna att uppleva denna charmfulla tvåa om 56 kvm i fantastisk sekelskiftesstil med en magnifik kakelugn, belägen i det så kallade "Håglinska tegelhuset" anno 1901! Härlig innergård med plats för avkoppling, grillning och umgänge. Bästa läge i stan, lugnt och tyst men med ett par minuters promenad till Stortorget! Lägenheten präglas av karaktäristiska detaljer från sekelskiftet, cirka 3 meter takhöjd, höga golvsocklar, genomgående vackert trägolv och en underbar kakelugn. Djupa fönsternischer och bågformade höga fönster i alla rum ger massor av rymd och ljus. Vardagsrum möter nybyggt kök i ljus och öppen planlösning - utdragslådor samt skåp i fullhöjd, stenbänkskiva och hög maskinstandard med varmluftsugn, inbyggd microvågsugn, inbyggd diskmaskin och induktionshäll - allt från Electrolux. Sovrum anluter från vardagsrum med höga pardörrar - dessutom separat anslutning mot badrum. Kaklat och stilrent grafiskt badrum med badkar och tvättmaskin. Hela lägenheten ytskiktsrenoverad inklusive slipning av trägolv 2014/15.

Gävle / Centralt
Kaplansgatan 24
Final price: 1 575 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 3 632 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Kaplansgatan