Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Bomhus / Långbackavägen 71

Totalrustat radhus i omtyckt område!

Välkommen hem till Långbackavägens kanske mest rustade radhus! Den helinredda vindsvåningen med helkaklad WC är helt unik i sitt slag, och med en sällsynt standard på både kök och badrum tillgodoser detta boende även den mest kräsnes behov. Två enastående inredda uterum bidrar som en ytterligare faktor till helkomfort och ger dig möjlighet att njuta av sol från både husets framsida och baksida. Förutom två helkaklade badrum har boendet tre givna sovrum och fantastiska sociala ytor som inbjuder till umgänge. Både i det stora köket och det rymliga vardagsrummet finns plats för den stora familjen eller varför inte släkt och vänner. Trädgårdsytorna är insynsskyddade och erbjuder lättskött hantering med stenläggning på husets framsida och ett härligt soldäck på baksidan. Från framsidans uteplats får du god översyn över områdets lekpark och får härlig känsla av gemenskap med grannarna. Området är omtyckt och här trivs såväl gammal och ung likväl som barnfamiljen. Välkommen på visning!

Gävle / Bomhus
Långbackavägen 71
Final price: 2 200 000 kr
Enclosed: 104/21 kvm
Running costs: 46 423 kr/år
Plotarea: 255 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Långbackavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.