Ruddammsgatan 42

Ruddammsgatan 42

Slutpris

1 950 000 kr


Gävle

Ruddammsgatan 42


Slutpris
1 950 000 kr

Gävle

Centralt med uthyrningsmöjlighet!

Välkommen till föreningens största lägenhet med möjlighet till uthyrning mitt i stan!

Smakfullt renoverat i ljusa, harmoniska färger som tillsammans med ljusinsläpp från två väderstreck gör lägenheten luftig och ger en behaglig känsla. Uteplatsen är unik i sitt slag med ljuvligt solläge mot den lugna innergården och inbjuder till sociala grillkvällar. En oas mitt i stan!

Boendet är bekvämt och med helkaklat badrum som renoverats 2009 och kök från 2013 behöver den som flyttar in inte bekymra sig för några större renoveringar i närtid. Från köket har man en kontakt med vardagsrummet för att kunna socialisera även när det nalkas matlagning.

87 kvm fördelade på 3 rum och kök med en separat uthyrningsdel om 1 rum med eget duschrum och trinettkök vilket lämpar sig utmärkt för uthyrning. Trinettköket har både kokplattor, diskho och kylskåp med frysfack. För den som hellre önskar kan detta rum naturligtvis användas som ytterligare ett sovrum, eller varför inte gästrum, och utgör en naturlig del av resterande del av lägenheten.

Välkommen på visning!


Boarea
87.5 kvm
Avgift
5 169 kr/mån
Driftkostnad
457 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2016-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.