Search Menu
Bostaden är såld

Gävle / Ruddammsgatan 42

Centralt med uthyrningsmöjlighet!

Välkommen till föreningens största lägenhet med möjlighet till uthyrning mitt i stan! Smakfullt renoverat i ljusa, harmoniska färger som tillsammans med ljusinsläpp från två väderstreck gör lägenheten luftig och ger en behaglig känsla. Uteplatsen är unik i sitt slag med ljuvligt solläge mot den lugna innergården och inbjuder till sociala grillkvällar. En oas mitt i stan! Boendet är bekvämt och med helkaklat badrum som renoverats 2009 och kök från 2013 behöver den som flyttar in inte bekymra sig för några större renoveringar i närtid. Från köket har man en kontakt med vardagsrummet för att kunna socialisera även när det nalkas matlagning. 87 kvm fördelade på 3 rum och kök med en separat uthyrningsdel om 1 rum med eget duschrum och trinettkök vilket lämpar sig utmärkt för uthyrning. Trinettköket har både kokplattor, diskho och kylskåp med frysfack. För den som hellre önskar kan detta rum naturligtvis användas som ytterligare ett sovrum, eller varför inte gästrum, och utgör en naturlig del av resterande del av lägenheten. Välkommen på visning!

Gävle
Ruddammsgatan 42
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 87,5 kvm
Community fee: 5 169 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Ruddammsgatan