Search Menu
Bostaden är såld

Gävle / Runebergsvägen 5

Fantastiska Villastaden!

Har du alltid drömt om att bo i Villastaden? Äntligen kommer nu den exklusiva möjligheten! Hit flyttar den som önskar ett villaboende om uppemot 200 välplanerade kvadratmeter i Gävles kanske mest omtyckta område. Villan är byggt i vinkel vilket gör planlösningen tilltalande med 4 sovrum, två badrum och bastu men även stora sociala ytor och en fantastiskt walk-in-closet. Allrum och vardagsrum inbjuder till umgänge och i vardagsrummet finns en öppen spis som förhöjer känslan ytterligare. Kök och badrum bjuder på mycket god maskinell standard och detaljkvalitén är stor runt om i hemmet. Balansen mellan det moderna och det klassiska är imponerande - med tidlöshet som resultat. Trädgården ligger i soligt läge och är både lättskött och insynsskyddad med uteplats under tak - en oas för alla sinnen som omges av vackra murar i natursten och betong. Vidbyggt dubbelgarage som också nås från trädgården. Läget är enastående bara ett stenkast från citys nöjen likväl som lugnet i Boulognerskogen och dess fantastiska natur. Området är både lugnt och barnvänligt med promenadavstånd till Gävles makalösa konserthus, skola och högskola. Välkommen på visning!

Gävle
Runebergsvägen 5
Final price: 6 000 000 kr
Enclosed: 170/7 kvm
Running costs: 43 257 kr/år
Plotarea: 1110 kvm
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gävle / Runebergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.