Runebergsvägen 5

Runebergsvägen 5

Slutpris

6 000 000 kr


Gävle

Runebergsvägen 5


Slutpris
6 000 000 kr

Gävle

Fantastiska Villastaden!

Har du alltid drömt om att bo i Villastaden? Äntligen kommer nu den exklusiva möjligheten!

Hit flyttar den som önskar ett villaboende om uppemot 200 välplanerade kvadratmeter i Gävles kanske mest omtyckta område. Villan är byggt i vinkel vilket gör planlösningen tilltalande med 4 sovrum, två badrum och bastu men även stora sociala ytor och en fantastiskt walk-in-closet. Allrum och vardagsrum inbjuder till umgänge och i vardagsrummet finns en öppen spis som förhöjer känslan ytterligare.

Kök och badrum bjuder på mycket god maskinell standard och detaljkvalitén är stor runt om i hemmet. Balansen mellan det moderna och det klassiska är imponerande - med tidlöshet som resultat.

Trädgården ligger i soligt läge och är både lättskött och insynsskyddad med uteplats under tak - en oas för alla sinnen som omges av vackra murar i natursten och betong. Vidbyggt dubbelgarage som också nås från trädgården.

Läget är enastående bara ett stenkast från citys nöjen likväl som lugnet i Boulognerskogen och dess fantastiska natur. Området är både lugnt och barnvänligt med promenadavstånd till Gävles makalösa konserthus, skola och högskola.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
170/7 kvm
Driftkostnad
43 257 kr/år
Tomtarea
1 110 kvm
Såld
2016-05-24

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Runebergsvägen såldes av oss 2016-05-24. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Runebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.