Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Järvsta / Södra kungsvägen 102

Utrymme för den stora familjen!

Välkommen till denna rymliga tvåplansvilla om 6 rum i omtyckta Järvsta! Stora sällskapsytor både ute och inne ger plats även för den stora familjen att trivas. Här erbjuds vardagsrum med charmfull öppen spis och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp i rummet. Stort kök från 2015 och totalt fyra sovrum varav tre på övre plan tillsammans med allrum, tvättstuga, wc och helkaklat badrum i stilrena färger med bubbelbadkar. Källare med stora förvaringsutrymmen. Härlig altan i soligt och lugnt läge där många trivsamma stunder kan avnjutas med familj och vänner. Lättskött och uppvuxen trädgårdstomt med bra lekyta för barnen. Här bor du med perfekt läge med närhet till cykelväg och bra kommunikationer med buss. Endast ca 10 min med bil till centrala Gävle! Besiktning utförd 2016-05-20 av säljaren och presenteras på visning. Flertalet större renoveringar är genomförda under senare år så som bland annat dränering (ca -04), ny fasad och tilläggsisolering (ca -10) samt nytt kök (ca-15). Varmt välkomna!

Gävle / Järvsta
Södra kungsvägen 102
Final price: 2 050 000 kr
Enclosed: 156/80 kvm
Running costs: 55 154 kr/år
Plotarea: 1563 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Södra Kungsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.