Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Sätra / Stenbärsvägen 43D

Barnvänlig område!

Välkommen till ett välplanerat radhus i två plan i mycket barnvänligt område i Sätra! Smart planerad bostad där entréplanets sällskapsrum blir en naturlig samlingsplats med sin generösa yta. Kök som erbjuder gott om förvaring samt utrymme för en väl tilltagen matplats. Två sovrum på övre plan med möjlighet till att göra ytterligare ett barnrum i möblerbar hall. Två badrum från 2012, ett på varje plan. Möt solen på båda sidor om bostaden med uteplats på både fram- och baksida, vilket ger en bostad att trivas i såväl ute som inne! Mycket bra förvaringsmöjligheter på vind samt i förråd invid entré och på baksida. Välskött förening med fina gemensamhetsytor och där garage i länga ingår i avgiften. Omtyckta kvarter av såväl äldre som yngre och perfekt för barnfamiljen med närhet till förskola, lekparker, idrottsanläggning, mataffärer och den vackra naturen med motionsspår. Här kommer du snabbt in till Gävle genom goda kommunikationer och fina cykelvägar.

Gävle / Sätra
Stenbärsvägen 43D
Final price: 1 200 000 kr
Enclosed: 93 kvm
Community fee: 4 976 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Stenbärsvägen