Search Menu
Bostaden är såld

Gävle - Bomhus / Takargatan 10

Nyrenoverad enplansvilla!

För den som letar ett kedjehus efter en lugn återvändsgata, bland grönskande områden i trivsamma Bomhus, känns det som att komma hem när man hittat Takargatan 10! Här är det gångavstånd till allt man kan önska från ett barnvänligt område, som till exempel skola, dagis och matvarubutik. Bekvämt boende i ett plan med väl genomtänkt rumsfördelning där bland annat både duschrum och WC är från 2016. Husets tre sovrum ligger intill varandra och den nyrenoverade tvättstugan har egen ingång som också, lämpligen, kan användas som groventré. Mellan vardagsrummet och det nyinredda köket är planlösningen modernt öppen, och genom att utgången till framsidans soliga terrass ligger mitt emellan rummen får de sociala ytorna ytterligare en dimension. Intill huset finns en stor carport, trädgården är lättskött och genom uteplats på både framsidan och baksidan kan du njuta av dygnets alla soltimmar. Kan det bli mycket bättre än så? Besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt på visning. Välkommen!

Gävle / Bomhus
Takargatan 10
Final price: 2 110 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Running costs: 29 050 kr/år
Plotarea: 596 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Takargatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.