Search Menu
Bostaden är såld

Gävle / Utvalnäsvägen 65

Härligt litet sommarställe från sent 1800-tal med en bra glimt av havet !

Härligt litet friköpt sommarställe från sent 1800-tal med en bra glimt av havet - perfekt möjlighet till en rofylld sommarvistelse eller ett tillfälle att bygga nytt med havsglimt ! Friköpt tomt om 1052 kvm erbjuder utvecklingsmöjlighet att bygga i högt läge med bra vy över havet. Kommunalt vatten & avlopp är framdraget till anslutningspunkt invid tomtgräns - kommunal anslutningskostnad tillkommer för köparen. Stugan erbjuder 3 små rum plus kök och hall med viss plats för möbler, samt ett mindre tvättrum. 100 meter till hållplats för stadsbussar. Kommunal service erbjuds i området och utvecklaas. Restauranger i området - tex Skärgårdskrogen i Utvalnäs, Cafe Bönan och Huseliharen. Endast 1 mil till Golfbanan och ca 15 minuter in till centrum. Flertal badplatser i närheten - tex Bönasand & Engesberg. Möjlighet till båtplatser i närområdet.

Gävle
Utvalnäsvägen 65
Final price: 1 000 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Plotarea: 1052 kvm
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Utvalnäsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.