Search Menu
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Hudiksvall
Håstagatan 15C
Utgångspris: Kalkyl 1 450 000 kr
Enclosed: 96 kvm
Community fee: 5 815 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum

Hudiksvall / Håstagatan 15C

Centralt bostadsrättsradhus

Välkomna till en topprenoverad bostadsrätt i radhusform på attraktiv adress inom centrala Hudiksvall! Här bor man på två plan och källare i förening med egen innergård och garageplats till samtliga bostadsrättsägare. Köket är inrett i bekväma och neutrala toner med fristående kyl och frys, diskmaskin, ugn och häll. Plats för matbord finns, med fönster mot föreningens innergård. Vardagsrummet har bra ljusinsläpp och plats för både soffhörna och matgrupp. På övervåningen finns ett allrum som idag används som tv-hörna, ett stort sovrum, ett gästrum och en klädkammare. I källarplan har man tvättstuga, rymlig gillestuga och förråd. På både entréplanet och ovanvåningen finns ett duschrum vardera. Radhuset har egen ingång och utrymme för uteplats. Det här är boendet för dig som vill bo mitt i stan men inte vill kompromissa på den speciella egna-hus känslan! Välkomna på visning.

Välkommen till Håstagatan 15 C! Centralt boende nära kyrkan
Välkommen till Håstagatan 15 C! Centralt boende nära kyrkan
Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn