Search Menu
Bostaden är såld

Jättendal / Hårte hamnen 23

Fritidsbostad mitt i sommarparadis

Välkomna till Hårte - ett genuint fiskeläge i vackra Hälsingland längs med Norrlandskusten. Här har vi nu förmånen att få presentera en fastighet med ypperligt läge mitt emellan hamnen och den barnvänliga långgrunda sandstranden som inbjuder till härligt sköna sommardagar. Vill man se sig omkring finns här flertalet utflyktsmål i närheten, både sommartid och vintertid. Mer information om detta under områdesbeskrivning. Fastigheten omfattar bostadsstuga, gäststuga (2 bäddplatser) med tillhörande förråd och snickarbod samt torrdass. Bostaden är mycket yteffektivt inredd, med storstuga och kök från orginalstugan, samt tillbyggd del som omfattar matrum, sovrum, duschrum, bastu och det charmiga loftet för barnen. Vatten från vattenförening förser stugan året om med dricksvatten. El är indraget, samt fiber är i färd med att grävas ned på området. Välkomna att anmäla er för visning!

Jättendal
Hårte hamnen 23
Final price: 1 410 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Running costs: 7 286 kr/år
Plotarea: 1633 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Jättendal / Hårte Hamnen