Search Menu
Bostaden är såld

Norrsundet / Barrskogsgatan 5

Skapa ditt eget drömboende!

Välkommen till denna charmfulla villa belägen i barnvänligt område på lugn gata med närhet till naturen och havet! Fin utvecklingspotential med visst renoveringsbehov, här finns möjlighet att bevara husets karaktär och samtidigt förvandla detta till ert drömboende! Flertalet större renoveringar gjorda under senare år så som nya vattenledningar, ny el samt tilläggsisolerad fasad. I övrigt är bostaden i behov av renovering. Villan erbjuder kök i äldre standard med plats för matgrupp och nyare kyl/frys, badrum i ljusa färger från 2014 samt ljust vardagsrum på entréplan. Totalt tre sovrum varav två på övre plan. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare i hall samt i kattvindar på övre plan. Oinrett källarplan med tvättstuga, pannrum, snickarbod och två jordkällare. Inbjudande trädgårdstomt belägen mot skogsparti ger skön avskildhet! Fristående dubbelgarage. Det natursköna läget ger lugn och en bekväm avskildhet. Här finns närhet till bland annat matbutik, service och badplats! Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Varmt välkommen på visning!

Norrsundet
Barrskogsgatan 5
Final price: 500 000 kr
Enclosed: 101/48 kvm
Running costs: 28 170 kr/år
Plotarea: 1695 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Norrsundet / Barrskogsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.