Search Menu
Bostaden är såld

Ockelbo / Medskogs fäbodar 13

Strandtomt med egen brygga!

Med egen strandtomt längst ned mot den klara sjön och ett solläge långt över vad du kan drömma om återfinns detta sagolika boende! Välkommen till en möjligheternas fastighet med, förutom egen brygga, möjlighet att ha två hushåll i en och samma stuga. Med två kök, varav ett är helt nytt från 2011, och två duschrum från 2010 och 2014 är detta hem helt unikt i sitt slag och gör det möjligt att inhysa två familjer i varsitt boende där man endast delar altan och brygga. Altanen är stor och ligger i fantastiskt solläge med utsikt ut mot sjön. Med en inglasad del ger den möjlighet att njuta av såväl soliga som regniga sommarkvällar med en makalös vy. Trädgården är lättskött och bjuder på såväl rikt djurliv som bär och svamp när tiden är den rätta. Du kan också njuta av doften från liljekonvalj eller svalka dig under en av de stora ekarna som finns på gården. Hela stugan håller året-runt-standard och med nyinstallerad luftvärmepump från 2011 slipper du höga uppvärmningskostnader. Vattnet får du från gemensam brunn och avloppet godkändes så sent som 2010. På tomten finns också gäststuga och gott om förvaring i förrådsbyggnader. Besiktningsprotokoll kommer att finnas att ta del av vid visning. Så varför inte ta tillfället i akt och förvärva detta sommarparadis? Välkommen!

Ockelbo
Medskogs fäbodar 13
Final price: 1 700 000 kr
Enclosed: 121/15 kvm
Running costs: 20 654 kr/år
Plotarea: 3329 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Ockelbo / Medskogs Fäbodar
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.