Medskogs fäbodar 13

Medskogs fäbodar 13

Slutpris

1 700 000 kr


Ockelbo

Medskogs fäbodar 13


Slutpris
1 700 000 kr

Ockelbo

Strandtomt med egen brygga!

Med egen strandtomt längst ned mot den klara sjön och ett solläge långt över vad du kan drömma om återfinns detta sagolika boende!

Välkommen till en möjligheternas fastighet med, förutom egen brygga, möjlighet att ha två hushåll i en och samma stuga. Med två kök, varav ett är helt nytt från 2011, och två duschrum från 2010 och 2014 är detta hem helt unikt i sitt slag och gör det möjligt att inhysa två familjer i varsitt boende där man endast delar altan och brygga.

Altanen är stor och ligger i fantastiskt solläge med utsikt ut mot sjön. Med en inglasad del ger den möjlighet att njuta av såväl soliga som regniga sommarkvällar med en makalös vy. Trädgården är lättskött och bjuder på såväl rikt djurliv som bär och svamp när tiden är den rätta. Du kan också njuta av doften från liljekonvalj eller svalka dig under en av de stora ekarna som finns på gården.

Hela stugan håller året-runt-standard och med nyinstallerad luftvärmepump från 2011 slipper du höga uppvärmningskostnader. Vattnet får du från gemensam brunn och avloppet godkändes så sent som 2010. På tomten finns också gäststuga och gott om förvaring i förrådsbyggnader.

Besiktningsprotokoll kommer att finnas att ta del av vid visning.

Så varför inte ta tillfället i akt och förvärva detta sommarparadis?

Välkommen!


Boarea/biarea
121/15 kvm
Driftkostnad
20 654 kr/år
Tomtarea
3 329 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-08-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.