Search Menu
Bostaden är såld

Sandviken - Seestaden / Agavägen 28H

Gavelradhus i soligt läge!

I omtyckta föreningen Sebohus nr 2 finns nu möjlighet att förvärva ett mycket hemtrevligt gavelradhus om 75 kvm. Två härliga uteplatser, på både fram- och baksida av radhuset, ger dig möjlighet att nyttja dygnets alla soltimmar. Vad sägs om att njuta av frukosten på framsidan och ta eftermiddagskaffet på baksidan till exempel? Här är det bara att flytta in! Badrummet är nyrenoverat, helkaklat från 2012 och har en unik stjärnhimmel i taket. Köket har både bra förvaring, bra arbetsytor och möjlighet till matplats. Du nås av ljuset från det stora fönstret och ser ut mot terrassen på radhusets framsida. I vardagsrummet finns utrymme för både matmöbel och en stor soffa för den som önskar. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, något som bara kan upplevas från ett gavelradhus! Från vardagsrummet kan man direkt komma ut till altan under tak och utanför den finns dessutom ytterligare en terrass. Intill radhuset finns parkeringsplats med motorvärmare som också ingår i den låga månadsavgiften. Det finns dessutom ett förråd intill huset, som delas med en granne, där man har möjlighet att utnyttja halva utrymmet. Med promenadavstånd till skola,dagis och matbutik är detta boende exemplariskt för barnfamiljen. Området är både uppskattat och barnvänligt och man kan ta cykeln till det mesta som Sandviken har att erbjuda. Bra kommunikationer i närheten, som kan ta en varhelst man önskar. Närhet till både omtyckta lekplatser och vackra promenadstråk. Välkommen på visning!

Sandviken / Seestaden
Agavägen 28H
Final price: 1 000 000 kr
Community fee: 2 800 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sandviken / Agavägen