Search Menu
Bostaden är såld

Sandviken - Centralt / Promenaden 9

Rymlig tvåa med balkong!

Välkommen till denna generösa tvåa med balkong i gröna omgivningar och lugnt läge! Möjlighet att flytta in snabbt om så önskas. Genomgående smakfulla materialval med nytt golv i vardagsrum och kök ger ett sammanhållet intryck och höjer trivselfaktorn! Lägenheten erbjuder ett luftigt vardagsrum med direkt access till balkong med fritt läge mot lummig innergård där många trivsamma stunder kan avnjutas med familj och vänner. Kök med gott om utrymme för matplats och sovrum med praktisk förvaring. Stambytt badrum i ljusa färger med tvättmaskin. Här bor du nära både stadsliv, Parkbadet och natursköna grönområden i välskött förening med trivsam innergård som erbjuder flertalet gemensamhetsanläggningar och uteplatser med grillmöjligheter!

Sandviken / Centralt
Promenaden 9
Final price: 400 000 kr
Enclosed: 59 kvm
Community fee: 3 612 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2,5 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sandviken / Promenaden