Search Menu
Bostaden är såld

Gotlands Tofta - Tofta - Västra Gotland / Sockenstigen 14

Fritidshus på stor tomt i söderläge!

Välkomna till ett fritidshus som är byggt 2003 och tillbyggt 2011 om 60 m² fördelat på 2 rum och kök plus övervåning i öppen planlösning. Stort kök med matplats och utgång till trälagd altan via skjutdörrar. Vardagsrum med trappa till övervåningen och luftluftvärmepump. Duschrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Vid entrén är det garderober bakom skjutdörrar. Kommunalt vatten och avlopp samt att fastigheten är ansluten till fiber via Bredbandsbolaget. Trevlig naturtomt om 1 579 m² med fruktträd och inhägnad med Gotlandstun. Trälagd altan i rätt solläge med eftermiddags- och kvällssol. På tomten finns även en delvis isolerad friggebod om 15 m². Nära och gångavstånd till Toftas långa fina sandstrand med härliga sanddynor. Sommartid finns livsmedelsaffär. Bra bussförbindelser.

Gotlands Tofta / Tofta - Västra Gotland
Sockenstigen 14
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 60 kvm
Running costs: 30 170 kr/år
Plotarea: 1579 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Gotlands Tofta / Sockenstigen