Search Menu
Bostaden är såld

Hemse - Södra Gotland / Hemse Gannarve 920

Stor vacker villa på Hemse!

Välkomna till London slott på Hemse en stor och vacker 1,5-plansvilla med brutet tak och källare på stor uppvuxen trädgårds- och naturtomt om hela 7 796 m² med flertalet träd såsom frukt-, kastanj-, och valnötsträd. Villa har en boarea om 178 m² fördelat på 7 rum och kök varav 3-4 sovrum. Bottenvåning med nytt fräscht kök och ett rejält och ljust matrum med valv mot köket. Allrum med öppen spis med insats. Trevlig vardagsrum. Övervåningen med tre sovrum, en stor möblerbara hall och badrum. Källare med bra förvaringsutrymmen samt tvättstuga och pannrum. Bra parkeringsmöjligheter för flera bilar. Lada med snickarbod/förråd och garage med plats för 2 bilar . Fd hönshus med festlokal. Ett av de vackraste husen på Hemse!

Hemse / Södra Gotland
Hemse Gannarve 920
Final price: 2 325 000 kr
Enclosed: 178/137 kvm
Running costs: 37 200 kr/år
Plotarea: 7796 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Hemse / Hemse Gannarve
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.