Sanda Björkhaga strandby 23

Sanda Björkhaga strandby 23

Slutpris

950 000 kr


Björkhaga— Klintehamn— GOTLAND

Sanda Björkhaga strandby 23


Slutpris
950 000 kr

Björkhaga— Klintehamn— GOTLAND

Fiskestuga i bra läge och havsutsikt

Välkomna till Björkhaga Strandby och denna mysiga Fiskestuga om 25 m² i bra läge nästan längst fram emot havet. Från köksfönstret och uteplatsen är det havsutsikt. Ett praktiskt boende och ägande!

Storstuga med kök, matplats och sängar 2+2 med en extra bred säng på 120 cm / soffa samt öppen spis med insats och öppet till nock. Duschrum med kalkstensgolv och kaklade väggar. Genomgående elgolvvärme. på baksidan av stugan finns det ett förråd. I föreningen finns gemensamhetslokal, duschrum och storkök strax intill denna bostadsrätt.

Köper ni denna Fiskestuga nu kan ni få sommarens intäkter om ni vill hyra ut i sommar, vilket ger en inkomst när ni inte är där.

Fiskestugan ligger i första raden av fiskestugor med ca 75 meter till havet med utsikt mot Koviks fiskeläge och solen som går ner bakom fiskeläget.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 312 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2016-05-24

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Sanda Björkhaga Strandby såldes av oss 2016-05-24. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sanda Björkhaga Strandby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.