Search Menu
Bostaden är såld

Klintehamn - Björkhaga / Sanda Björkhaga strandby 23

Fiskestuga i bra läge och havsutsikt

Välkomna till Björkhaga Strandby och denna mysiga Fiskestuga om 25 m² i bra läge nästan längst fram emot havet. Från köksfönstret och uteplatsen är det havsutsikt. Ett praktiskt boende och ägande! Storstuga med kök, matplats och sängar 2+2 med en extra bred säng på 120 cm / soffa samt öppen spis med insats och öppet till nock. Duschrum med kalkstensgolv och kaklade väggar. Genomgående elgolvvärme. på baksidan av stugan finns det ett förråd. I föreningen finns gemensamhetslokal, duschrum och storkök strax intill denna bostadsrätt. Köper ni denna Fiskestuga nu kan ni få sommarens intäkter om ni vill hyra ut i sommar, vilket ger en inkomst när ni inte är där. Fiskestugan ligger i första raden av fiskestugor med ca 75 meter till havet med utsikt mot Koviks fiskeläge och solen som går ner bakom fiskeläget.

Klintehamn / Björkhaga
Sanda Björkhaga strandby 23
Final price: 950 000 kr
Enclosed: 25 kvm
Community fee: 1 312 kr/mån
Rooms: 1 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Klintehamn / Sanda Björkhaga Strandby