Search Menu
Bostaden är såld

Lärbro - Nordöstra Gotland / Lärbro Lilla Bjärs 1867

Intill havet helt lugnt och avskilt

Alldeles intill havet med vy över strandängarna och ut över havet i avskilt lugnt läge vid Vägumeviken. Bekvämt boende med vardagsrum och kök i öppen planlösning och välhållen ljus interiör. Två sovrum på bottenvåningen samt stort sovloft som ligger öppet mot vardagsrum och kök nedanför. På södra gaveln finns en väl tilltagen altan i bästa solläge varifrån man har formidabel utsikt mellan tallarna ner över strandängarna och ut över viken. Altanen löper även utmed hela entrésidan och har trappor till trädgården på tre håll. Från huset ner till strandlinjen är det inte mer än 80 meter och man tar sig lätt via spång. Boarean är 55 m² och därtill sovloftet med ca 20 m² golvyta. Gäststuga och bra förrådsförvaring. In till Slite är det ca 3 km och här finns affärer, banker, fin sandstrand, fritidsaktiviteter och all tänkbar social service. Längre österut finner man fantastisk natur med Barläst tvärs över viken, S:t Olofsholm, Kyllaj och Furilden ytterligare en bit bort.

Lärbro / Nordöstra Gotland
Lärbro Lilla Bjärs 1867
Final price: 2 377 000 kr
Enclosed: 55 kvm
Running costs: 8 900 kr/år
Plotarea: 1421 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Lärbro / Lärbro Lilla Bjärs
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.