Storvägen 66

Storvägen 66

Slutpris

2 900 000 kr


Östra Gotland— Ljugarn— Gotland

Storvägen 66


Slutpris
2 900 000 kr

Östra Gotland— Ljugarn— Gotland

Villa med ljus interiör och öppen planlösning

1,5-plansvilla som byggts till bakåt och där bottenvåningen under senare år har renoverats genomgripande med fina materialval. Stort ljust kök med vita spegelluckor och vitrinskåp och med en centralt placerad vedspis med vitputsad skorstensstock. Delvis öppet mot köket ligger matrummet med vitputsade väggar, synliga balkar i taket och utgång till trädgården. På andra sidan köket också i öppen planlösning finns vardagsrummet med öppen spis. De olika delarna harmonierar fint med varandra med fina trägolv, vissa putsade ytterväggar och träpanel i tak. Stort vitkaklat duschrum med tvättmaskin. Övervåningen är helt öppen som ett stort sovloft men går enkelt att avdela till ytterligare sovrum. Trädgården är plan och öppen med plats för spel och lek och rymmer även en friggebod.

Ljugarn är en av Gotlands populäraste semesteridyller mycket beroende på den fina sandstranden som löper längs med i stort sett hela samhället. Utöver sol och bad bjuder Ljugarn på ett rikt utbud av sevärdheter, välrenommerade restauranger och god allmän service. Strax norr om samhället ligger pittoreska Vitvärs fiskeläge som uppvisar bevarade fiskebodar från de senaste århundradena. Fortsätter man norrut kommer man till Folhammar raukområde som är ett populärt utflyktsmål där man kan strosa omkring och njuta av storslagen natur, nyttja grillplats och släppa lös barnens fantasi bland stenformationerna. Vidare finns även gott om möjlighet till aktiviteter såsom golf, tennis, bastu mm.


Boarea/biarea
80/65 kvm
Driftkostnad
17 255 kr/år
Tomtarea
1 413 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2016-07-20

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Storvägen såldes av oss 2016-07-20. Se alla våra försäljningar i Ljugarn samt även på Storvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.