Search Menu
Bostaden är såld

Ljugarn - Östra Gotland / Storvägen 66

Villa med ljus interiör och öppen planlösning

1,5-plansvilla som byggts till bakåt och där bottenvåningen under senare år har renoverats genomgripande med fina materialval. Stort ljust kök med vita spegelluckor och vitrinskåp och med en centralt placerad vedspis med vitputsad skorstensstock. Delvis öppet mot köket ligger matrummet med vitputsade väggar, synliga balkar i taket och utgång till trädgården. På andra sidan köket också i öppen planlösning finns vardagsrummet med öppen spis. De olika delarna harmonierar fint med varandra med fina trägolv, vissa putsade ytterväggar och träpanel i tak. Stort vitkaklat duschrum med tvättmaskin. Övervåningen är helt öppen som ett stort sovloft men går enkelt att avdela till ytterligare sovrum. Trädgården är plan och öppen med plats för spel och lek och rymmer även en friggebod. Ljugarn är en av Gotlands populäraste semesteridyller mycket beroende på den fina sandstranden som löper längs med i stort sett hela samhället. Utöver sol och bad bjuder Ljugarn på ett rikt utbud av sevärdheter, välrenommerade restauranger och god allmän service. Strax norr om samhället ligger pittoreska Vitvärs fiskeläge som uppvisar bevarade fiskebodar från de senaste århundradena. Fortsätter man norrut kommer man till Folhammar raukområde som är ett populärt utflyktsmål där man kan strosa omkring och njuta av storslagen natur, nyttja grillplats och släppa lös barnens fantasi bland stenformationerna. Vidare finns även gott om möjlighet till aktiviteter såsom golf, tennis, bastu mm.

Ljugarn / Östra Gotland
Storvägen 66
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 80/65 kvm
Running costs: 17 255 kr/år
Plotarea: 1413 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Ljugarn / Storvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.