Search Menu
Bostaden är såld

Romakloster - Vänge - Mellersta Gotland / Vänge Bringes 241

Gotlandshus på vacker tomt!

Välkomna till ett stort Gotlandshus mitt på Gotland i lugnt och vacker läge på ängstomt inbäddad i grönska. 1,5-planshus om 210 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum på övervåningen. Härligt vardagsrum med golv i kalkstensflis, stor öppen spis som ge härlig värme, matplats och utgång till uteplatsen som har markis och en del under tak med vindskydd. Även allrummet har öppen spis. Ljust kök med matrum. Tvättstuga med utgång till tomten. Putsade innerväggar på bottenvåningen. Fyra bra sovrum och badrum på övervåningen. Byggår 1981. Stor lättskött ängstomt om hela 4 109 m². En friggebod finns som ska flyttas in på tomten.

Romakloster / Vänge - Mellersta Gotland
Vänge Bringes 241
Final price: 1 670 000 kr
Enclosed: 210 kvm
Plotarea: 4109 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Romakloster / Vänge Bringes
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.