Search Menu
Bostaden är såld

Slite - Slite - Norra Gotland / Tullhagsvägen 11

Rymlig enplansvilla

Rymlig och bekväm enplansvilla som rymmer även den större familjen. Tre bra sovrum i södra ändan av huset och ett stort vardagsrum med parkettgolv, öppen spis och utgång till altanen. Här finns både duschrum och badrum samt även gästtoalett. Trälagd uteplats längsmed västra fasaden under tak med öppen spis. Altanen har två separat utgångar ifrån huset. Villan har två klädkammare, gott om garderober och bra förvaringsutrymmen i norra delen mot det vidbyggda garaget. Vattenburen värme via pellets. Plan och relativt lättskött trädgård med damm. Inom närområdet finns skola, affärer, restauranger, bank och det mesta av social service som efterfrågas. Slite erbjuder även fin sandstrand, småbåtshamn och fritidsaktiviteter.

Slite / Slite - Norra Gotland
Tullhagsvägen 11
Final price: 1 510 000 kr
Enclosed: 110/39 kvm
Running costs: 31 000 kr/år
Plotarea: 939 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Slite / Tullhagsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.