När Närshamnsvägen 9

När Närshamnsvägen 9

Slutpris

590 000 kr


När - Sydöstra Gotland— Stånga— Gotland

När Närshamnsvägen 9


Slutpris
590 000 kr

När - Sydöstra Gotland— Stånga— Gotland

Plan byggklar tomt

Byggklar tomt i naturskönt område. Sammanlagd byggnadsarea på tomten får ej överstiga 120 m². Källarlöst bostadshus får uppföras till en maxhöjd av 3,5 meter. Inga anslutningsavgifter tillkommer då fastigheten är med i gemensamhetsanläggning för vatten, avlopp och vägförbättringar. När fastigheten anslutits betalas 5 000 kr till samfälligheten per år. Tomten har nyligen röjts och ligger inom ett naturskönt kulturlandskap med närhet ner till fin sandstrand och möjlighet till båtplats i Närshamn. Alldeles intill finner du även en av Gotlands finaste golfbanor. När är en aktiv socken med affär, tankställe och aktivt företags och föreningsliv.


Driftkostnad
5 000 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
Gotland När Hamngården 1:28
Såld
2016-09-02

Mäklarhuset Gotland

Denna tomt på När Närshamnsvägen såldes av oss 2016-09-02. Se alla våra försäljningar i Stånga samt även på När Närshamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.