Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby - Norr / Neptungatan 7

Tvåa med retrocharm

Ljus tvåa med retrocharm högst upp i byggnaden på tredje våningen i lugnt och trivsamt område nära Visby ringmur. Under 2012 renoverades interiören i ljusa sobra färger, den fina originalparketten i vardagsrummet slipades och trägolven plockades fram i övriga rum. Lägenheten andas för byggnaden en tidstypisk atmosfär via väl tilltagen takhöjd, vackra djupa kalkstensskivor i fönsterbänkarna samt charmig retrostil i köket med virrvarrsmönstrade bänkskivor och tidsenliga beslag. Mot den grönskande innergården i västläge ligger balkongen varifrån man har havsglimt mellan framförliggande byggnader, framförallt under den avlövade årstiden. Området är attraktivt i norra Visby med närhet till affär, konditori, restaurang, skola, barnomsorg, träningsmöjligheter och fina strövområden. På några minuters promenad når man även centrum, innerstaden och havsbandet. För den som vill åka kollektivt stannar bussen alldeles intill.

Visby / Visby - Norr
Neptungatan 7
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 48,5 kvm
Community fee: 2 739 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Neptungatan