Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Lasarettsområdet / Norderväg 3

Lägenhet med magnifik utsikt

En bedårande utsikt som man inte kan se sig mätt på. Nästan var du än befinner dig i lägenheten så har du en storslagen utsikt med ringmuren som en kuliss som löper ner mot det alltid närvarande havet. Lägenheten är rymlig med möjlighet att avdela sovrummet till ytterligare rum. Ljusinsläpp från tre håll och fina parkettgolv i alla rum ger ett varmt och välkomnande intryck. Vardagsrummet som har öppen spis ligger delvis öppet mot det nyligen renoverade köket. Framförallt från balkongen har du vid havsutsikt ända ut över Högklint och första parkett när solen magnifikt sänker sig i havet. I månadsavgiften ingår värme, hushållsel och parkering. Inom närområdet finns fina strövområden och innerstaden och centrala Visby ligger inom promenadavstånd.

Visby / Lasarettsområdet
Norderväg 3
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 83 kvm
Community fee: 4 418 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Norderväg