Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby innerstad / Rådhusplan 3 - R201

Nyproduktion i Visby innerstad

Mitt i Visbys vackra innerstad, ett stenkast från Almedalen har vi gjort plats för nya fina hem. Totalt skapar vi 18 moderna bostäder i medeltida huskroppar i ett kvarter med historiska anor. Till hjälp i utmaningen att bygga moderna lägenheter i medeltida huskroppar har vi anlitat en byggnadsantikvarie, allt för att säkert utforma ett attraktivt och bekvämt boende utan att tumma på fastighetens kulturella värden. Lägenheternas storlek varierar mellan 1-3 rum och kök om 42-93 kvm. Flera av dem har panoramautsikt över hav och Visbys takåsar. Givetvis har de vackra, gamla inredningsdetaljerna bevarats där det funnits möjlighet; murverk, paneler, lister och höga golvsocklar. De robusta kalkstensväggarna bidrar med känsla av exklusivitet och värme. Föreningen tillåter juridisk person att köpa samt uthyrning av bostadsrätterna kommer att vara möjligt. Säljstart lördag 27 juni kl. 10.00 - 12.00.

Brf. Rådhuset 3
Visby / Visby innerstad
Rådhusplan 3 - R201
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 4 125 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby /