Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby - Kölen / Styrmansgatan 119

1:a i markplan med dubbla uteplaster

Välkommen till en av de bättre 1:orna i Kölen i riktigt bra läge och själva lägenheten är en bra planerad gavellägenhet i markplan med dubbla uteplatser och precis intill parkeringen, dock i avskilt läge. Här finns det möjlighet till inflyttning omgående eller enligt överenskommelse! Boarea om 37.5 m² fördelat på 1,5 rum och kök eftersom vardagsrum är avdelat med sängplats. Bra och välkomnade hall med avhängningsmöjligheter, vardagsrum med parkettgolv och utgång till trälagd altan i sydväst läge. Kök med matplats för 3-4 personer och utgång till stenlagd uteplats. Duschrum med våtrumsmatta på golv och väggar. Förening med god och stabil ekonomi. Mån.avg 2 452 kr inkl värme, vatten, el och internet samt Tv via Telia.

Visby / Visby - Kölen
Styrmansgatan 119
Final price: 1 100 000 kr
Enclosed: 37,5 kvm
Community fee: 2 287 kr/mån
Rooms: 1.5 rum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Visby / Styrmansgatan