Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby - Söder / Tunstigen 16

Radhus med egen p-plats!

Bra planerad bostadsrättsradhus i 2-plan med egen liten grön täppa på baksidan i söderläge och egen p-plats på framsidan precis utanför entrédörren. Boarea om 82 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen. Bottenvåning med arbetskö och separat matplats och vardagsrum med utgång till baksidan samt förråd med toalett avlopp. Övervåning med 3 sovrum, hall och badrum med badkar och uttag för tvättmaskin. Egen liten grön täppa på baksidan i söderläge och med mindre enklare förråd emot innergården med lekplats och öppen grön yta. Strax bakom lekplatsen finns föreningen fräscha tvättstuga med nyare maskiner och föreningens samlingslokal. Låg månadsavgift i bra förening med stabil och god ekonomi. Mån.avg 3 298 kr inkl värme, vatten, kabel-Tv och p-plats

Visby / Visby - Söder
Tunstigen 16
Final price: 1 760 000 kr
Enclosed: 82,1 kvm
Community fee: 3 298 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Visby / Tunstigen