Search Menu
Bostaden är såld

Visby - Visby - Öster / Valdemarsgatan 12

Lugnt och centralt med enastående uteplats

Bo lugnt och centralt med en enastående baksida i bästa solläge med altan under tak och uppvärmd pool omgärdad av stort soldäck. 1,5-plansvilla i gott skick med tre bra sovrum med förvaring på övervåningen samt duschrum på bägge våningsplanen. Ljust inrett kök avdelat med bardisk mot matrummet som har utgång till altanen som känns som en förlängning av huset och löper längsmed södra fasaden. Väl ute kan du följa solen hela dagen om så önskas eller slappna av i skuggan och på kvällen se solen gå ned från balkongen. Läget är utomordentligt bra med närhet till centrum, innerstaden och flertalet skolor. På fastigheten finns även ett dubbelgarage samt ytterligare parkering vid infarten. Villan erbjuder även bra utrymmen i källaren för hobby eller förvaring.

Visby / Visby - Öster
Valdemarsgatan 12
Final price: 5 150 000 kr
Enclosed: 128/70 kvm
Running costs: 38 533 kr/år
Plotarea: 786 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gotland / Visby / Valdemarsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.