Sök Meny
Såld

Åled - Åled / Spånstad / Spånstad 822

CIRKA 10 MIN BILVÄG TILL HALMSTAD / 2 736 KVM TOMT

Utmed Nissastigen strax innan Spånstad och med cirka 10 minuters bilväg in till centrala Halmstad finns nu denna fastighet till försäljning. Tomten mäter 2 736 kvm och har ett fritt och trivsamt läge mot åkermark. Boningshuset har anor ända från sekelskiftet och har ett MYCKET STORT renoveringsbehov. Huset har egen brunn och egen avloppsanläggning. Tidigare ägare har i liten skala bedrivit en Bed & Breakfast. VÄNLIGEN LÄS BIFOGADE HANDLINGAR SÅ SOM BESIKTNINGSPROTOKOLL ETC! (Se under dokument och länkar) Fastigheten säljes med total friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.

Åled / Åled / Spånstad
Spånstad 822
Slutpris: 785 000 kr
Boarea: 120 kvm
Driftkostnad: 10 013 kr/år
Tomtarea: 2736 kvm
Såld: 2016-11-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Åled / Spånstad
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.