Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Arvidstorp / Gråstensvägen 28

Mycket välvårdad och trivsam 1½ plansvilla med källare i lugnt, gemytligt och barnvänligt område nära centrum. Tomten är stor och består i huvudsak av gräsmatta. Här finns en praktisk redskapsbod. Huset består bland annat av ett ljust, modernt och välutrustat kök. Stora sällskapsutrymmen såsom vardagsrum och matrum med gammal fin stavparkett, öppen spis med insats samt utgång till ett härligt inglasat uterum. Dessutom finns en stensatt uteplats på baksidan av huset. Stora utrymmen i källaren med allrum, badrum med dusch, badkar och bastu. Stor tvättstuga och stort hobbyrum. Två separata toaletter. Delvis möblerbar hall på övervåningen där det också finns tre fina sovrum. Det vidbyggda garaget och förrådet nås inifrån källaren. Låga driftskostnader med bergvärme!

Falkenberg / Arvidstorp
Gråstensvägen 28
Final price: 2 610 000 kr
Enclosed: 113/63 kvm
Running costs: 19 174 kr/år
Plotarea: 788 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Gråstensvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.