Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Nyby Gärde / Johannesörtsvägen 8

Lättskött enplansvilla byggd 2012!

Med promenadavstånd till centrum ligger detta lättskötta enplanshus på 79 kvm byggt 2012 gränsande till grönområde. Idag finns här 2 sovrum med möjlighet att göra ett tredje då huset från början ritades med 3 sovrum. Det snygga Marbodalköket med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt den höga takhöjden ger ett härligt ljus och väldig rymd. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning samt en klädkammare för förvaring. På baksidan finns en stenbelagd och insynsskyddad uteplats där man kan njuta av solen under dagen och för den som vill åt kvällssolen så finns det en träaltan med vindskydd vid husets entré. Innanför carporten finns ett förråd med hyllsystem och även ett extra förvaringsutrymme ovanför tack vare den höga takhöjden. Ett lugnt område med närhet till det mesta och Ätran med dessa vackra promenadstråk som tar dig hela vägen in till centrum ligger bara någon minuts promenad bort. Välkomna på visning!

Falkenberg / Nyby Gärde
Johannesörtsvägen 8
Final price: 3 000 000 kr
Enclosed: 79 kvm
Running costs: 25 477 kr/år
Plotarea: 240 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Johannesörtsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.