Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Olofsbo / Måsen 564

Fritidshus precis vid havet!

I härliga Olofsbo ligger detta fritidshus med ett fantastiskt söderläge så nära havet ett fritidshus i området kan komma. Framför stugan finns inget annat än sanddyner och havet! Med ett absolut toppläge är detta en plats att trivas på. Här tillkommer ingen arrendeavgift eftersom marken är friköpt av stugägarna. 30 mysiga kvadratmeter samt egen dusch och WC med kommunalt vatten året om är bara några av fördelarna med detta bekväma boende. Bygga till eller bygga nytt? Tillåten byggnadsarea är 36 kvm. I närheten hittar man även en välsorterad mataffär som har öppet april-september, mindre förbandsstuga, restaurang, pizzeria, naturreservat och buss- och cykelförbindelse in till Falkenbergs händelserika nöjescentrum. Det här är en unik möjlighet till en egen oas på första parkett precis vid underbara Kattegatt där Olofsbo strand erbjuder många, långa dagar i solen under den svenska sommaren! Alla inventarier ingår i priset. Välkomna på visning!

Falkenberg / Olofsbo
Måsen 564
Final price: 1 000 000 kr
Enclosed: 30 kvm
Running costs: 4 600 kr/år
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Falkenberg / Måsen