Search Menu
Bostaden är såld

Falkenberg - Grimsholmen / Tuppstigen 8

Trevligt fritidshusboende på fina Grimsholmen, funkar även året runt!

Välkommen till Grimsholmen och detta trevliga fritidshus som har använts som permanentboende på senaste tiden. Här bor man fint med en storstuga med öppen spis samt den fd uteplatsen som numera är inbyggd och passar bra som matplats innan man kommer ut i uterummet på gaveln av stugan, här är det tak i nock! Kök med matplats, stort badrum med duschkabin och tvättmaskin, rymlig hall samt 2 sovrum. Räcker det inte med sovplatser finns det 4 sovplatser i gäststugan i trädgården. Mycket extra utrymme i garage, verkstad och en förrådsbod. Mycket fin trädgård och till och med lite havsutsikt! Fina omgivningar och nära ner till havet med fin sandstrand!

Falkenberg / Grimsholmen
Tuppstigen 8
Final price: 2 560 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Running costs: 16 700 kr/år
Plotarea: 1013 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Falkenberg / Tuppstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.