Search Menu
Bostaden är såld

Glommen / Gunnars väg 4b

Ge dig ett gediget hus i gamla Glommen! Livskvalitet i nybyggd bostad vid havet, med allt du kan önska dig på ett plan. Bo med bara några meters promenad genom naturreservat ner till böljorna de blå. Åh. Vit villa med väldigt fina materialval. Tak upp i nock och värmande kamin förgyller det ljusa vardagsrummet. Stilrent vitt kök med utgång till den ca 70 kvm stora altanen! Helkaklat badrum och bastu som lockar till havsbad hela året om. Viss havsglimt från delar av fastigheten. Här bor du permanent eller unnar dig villan som ett fritidshus med möjlighet att använda hela året om. Välkommen till en verklig västkustpärla!

Glommen
Gunnars väg 4b
Final price: 3 900 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Running costs: 25 582 kr/år
Plotarea: 1048 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Glommen / Gunnars Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.