Search Menu
Bostaden är såld

Gullbrandstorp / Furugatan 4

ETT INSPIRERANDE BOENDE

Ett mycket inspirerande boende vilket jag och Tommy tycker är extra trevligt att förmedla! Med stilrena färg- och formval samt en skön helhetskänsla kan vi här presentera detta familjeboende i 2-plan. Tuffa inslag så som öppet bjälklag i entrén upp till ovanplan och även öppet upp till nock. Gråpigmenterad fiskbensparkett samt häftiga panelväggar i både stående och liggande form. Trivsamma sällskapsytor och braskaminer på två plan. Insynsskyddad baksida med både inglasat och större altandäck i västerläge etc. Ett häftigt och unikt boende med speciell touch! (Antalet sovrum går att utöka för den som önskar)

Gullbrandstorp
Furugatan 4
Final price: 3 475 000 kr
Enclosed: 164 kvm
Running costs: 34 019 kr/år
Plotarea: 803 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Halland / Gullbrandstorp / Furugatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.