Search Menu
Bostaden är såld

HALMSTAD - Frennarp / Tuskaftsgången 15

Kombinera det bästa av två världar!

Njut av ett barnvänligt radhusboende med villakänsla och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Detta är en ljus och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge i populära och barnvänliga Frennarp. Som ytterradhus bjuds man här på extra ljusinsläpp och den lummiga baksidan i bästa söderläge har plats för större altan med vy ut över angränsande grönområde. Boendemiljön är mycket trivsam med stilfulla färg- och materialval samt renoverat kök och badrum. På övre plan finns tre renoverade sovrum och önskar man ett fjärde går vardagsrummet att dela av. Detta är ett bekvämt och charmigt boende som ger tid över till annat och det mycket fina skicket gör att det är direkt inflyttningsklart! Föreningen är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som tvättplats för bilen, lånesläp, festlokal, bastu mm. Vi ses på Tuskaftgången 15! /Tommy & Henrik

HALMSTAD / Frennarp
Tuskaftsgången 15
Final price: 2 505 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Community fee: 4 528 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / HALMSTAD