Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Tylösand / Tyludden stuga 165

"Här är vinden varm och vågorna slår" sjöng en känd popgrupp med Gessle i spetsen. Många förknippar Tylösand med Sveriges bästa strand och en av landets finaste golfbanor. Mitt i denna idyll finns ett mycket populärt fritidshusområde, Tyludden fritidsby. Stugorna ligger som små vita gräddtoppar med ett oslagbart läge bara ett stenkast ifrån hav och strand. Nu har vi äran att förmedla en fin stuga med ett bra läge i detta trivsamma område. Stugan byggdes på 80-talet och är välunderhållen med renoverat badrum samt fräscht kök och allrum. Uteplatsen är dessutom riktigt trevlig med trallgolv och snygga stensättningar. Området har en stor fräsch gemensamhetsanläggning med duschar, omklädningsrum, tvättstuga etc. Vi hälsar er varmt välkomna till Tylösand och stuga 165! /Henrik & Tommy

Halmstad / Tylösand
Tyludden stuga 165
Final price: 1 650 000 kr
Enclosed: 23 kvm
Running costs: 13 400 kr/år
Plotarea: 64 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad