Mellersta Knebildstorp, stuga nr: 33

Mellersta Knebildstorp, stuga nr: 33

Slutpris

2 420 000 kr


Knebildstorp— Halmstad

Mellersta Knebildstorp, stuga nr: 33


Slutpris
2 420 000 kr

Knebildstorp— Halmstad

Möt sommaren i egen kolonistuga med stor charmfaktor!

Snart är sommaren här fullt ut och vad kan vara mer avkopplande än att fly alla måsten hemma och tillbringa den i en alldeles egen och charmig kolonistuga. Detta eftertraktade fritidshusområde är beläget mellan Halmstads centrum och Tylösand där det charmar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och simstadions svalkande bad samt barnens favorit, Äventyrslandet. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar oss dit på mindre än 10 min.

I denna sommaridyll, på lummig hörntomt, väntar ett mycket trivsamt fritidsboende som sticker ut i mängden med sin fräscha inramning. Stugan har en boyta om 53 kvm som förra året och i år har fräschats upp med nymålade ytskikt, renoverat kök samt nykaklat duschrum. Lägg till ett inglasat uterum och ett nybyggt trädäck, en fantastisk miljö att spendera sommaren i! På tomten finns även en vinterbonad friggebod med två sovplatser och ett bra förråd. Området har numera vatten & avlopp för nyttjande året runt och stugan går att belåna!

Varmt välkomna och upplev magin som råder i detta koloniområde!

/Tommy & Henrik


Boarea
ca 53 kvm
Driftkostnad
10 800 kr/år
Tomtarea
376 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2016-06-01

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Mellersta Knebildstorp såldes av oss 2016-06-01. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Mellersta Knebildstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.