Search Menu
Bostaden är såld

Halmsta - Knebildstorp / Mellersta Knebildstorp, stuga nr: 33

Möt sommaren i egen kolonistuga med stor charmfaktor!

Snart är sommaren här fullt ut och vad kan vara mer avkopplande än att fly alla måsten hemma och tillbringa den i en alldeles egen och charmig kolonistuga. Detta eftertraktade fritidshusområde är beläget mellan Halmstads centrum och Tylösand där det charmar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och simstadions svalkande bad samt barnens favorit, Äventyrslandet. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar oss dit på mindre än 10 min. I denna sommaridyll, på lummig hörntomt, väntar ett mycket trivsamt fritidsboende som sticker ut i mängden med sin fräscha inramning. Stugan har en boyta om 53 kvm som förra året och i år har fräschats upp med nymålade ytskikt, renoverat kök samt nykaklat duschrum. Lägg till ett inglasat uterum och ett nybyggt trädäck, en fantastisk miljö att spendera sommaren i! På tomten finns även en vinterbonad friggebod med två sovplatser och ett bra förråd. Området har numera vatten & avlopp för nyttjande året runt och stugan går att belåna! Varmt välkomna och upplev magin som råder i detta koloniområde! /Tommy & Henrik

Halmsta / Knebildstorp
Mellersta Knebildstorp, stuga nr: 33
Final price: 2 420 000 kr
Enclosed: 53 kvm
Running costs: 10 800 kr/år
Plotarea: 376 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmsta