Search Menu
Bostaden är såld

Halmstad - Fyllinge / Ålvägen 19

Familjevilla med ett mycket bra läge i området!

Välkomna till Fyllinge och Ålvägen 19! Här väntar en trivsam bostadsrättsvilla som ger känslan av eget hus men där ansvaret för yttre underhåll inte vilar på ägarens axlar. Man utformar samt ansvarar själv för den inre boendemiljön och i denna villa om 117 kvm erbjudas hela fyra sovrum, generöst kök, två badrum, vardagsrum samt praktisk tvättstuga. Även förrådet om 12 kvm är idag inrett och har nyttjats som gästrum/tonårsrum. Trädgården är mycket trivsam med diverse planteringar av bl.a. rosenbuskar, bollpil, syren, häggmispel samt silverpäron och ligger med soligt söderläge. Här finns även ett inglasat uterum samt två stensatta uteplatser att njuta av sommartid. I anslutning till huset finns en lekplats med bl.a. en hoppkudde och då det är bilfritt mellan husen är läget minst sagt barnvänligt. Visning den 24/5, vi ses då! /Tommy & Henrik

Halmstad / Fyllinge
Ålvägen 19
Final price: 1 150 000 kr
Enclosed: 117/12 kvm
Community fee: 7 217 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Halmstad / Ålvägen